Selecteer een pagina

Over Daniëlle

Ik word enthousiast als ik anderen zie groeien. Ik gun jou ook jouw groei. Ontwikkelen en groeien kan op vele manieren. Ik richt mij hierop door middel van coaching. Geen urenlange praatsessies. Wel krachtige oplossingsgerichte methodieken en trainingsvormen.

Opleidingen
Tijdens mijn studies Organisatiewetenschappen en Marketing Management aan de Univeriteit van Tilburg heb ik veel geleerd over organisatiegedrag en consumentengedrag. Na het afronden van de masterstudie heb ik bij verschillende bedrijven gewerkt en ervaring opgedaan op het vlak van projectmanagement, personeelszaken en organisatieontwikkeling. Mijn kennis met betrekking tot personeelsmanagement en organisatieontwikkeling heb ik verdiept door een intensieve coachopleiding te volgen. De kennis en ervaring die ik daar heb opgedaan deel ik graag met anderen. Tijdens deze opleiding heb ik mijzelf beter leren kennen en ben ik mij meer bewust van welke effecten je gedrag kan hebben en hoe je dit bewust en positief in kunt zetten in je werk, maar ook privé.

Er is meer naast het werk
Naast het ontwikkelen op de werkvloer heb ik mij tijdens mijn studie en naast mijn werk ook actief ingezet in verschillende vrijwilligersfuncties (o.a. bij de studievereniging, tennisvereniging en netwerkvereniging waar ik allen lid van was/ben). In deze functies kon ik mijn kwaliteiten inzetten en vaardigheden en social skills vergroten. De combinatie van werken en ‘vrijwilligerswerk’/actief lid zijn heb ik mij continue ontwikkeld en blijf ik leren. Met name van en over samenwerken, drijfveren, motivatie, onderlinge (mis)communicatie en nog zoveel meer.  

Unieke combinatie
Mijn studies, mijn werkervaring en ervaringen buiten het werk om bij niet-commerciële organisaties geeft mij een unieke combinatie van kennis en ervaring. Ik zet dit graag in tijdens de coachtrajecten en workshops van Jong lerend.

 

Wil je meer weten? Neem gerust contact op en vind mij op een van onderstaande kanalen.

Missie & Visie van Jong lerend

Waarom Jong lerend? Ik wil anderen dat steuntje in de rug geven om in beweging te komen. Ik help je natuurlijk niet letterlijk om in beweging te komen, al is dat vaak wel een gevolg. En ook omdat sociale vaardigheden op de werkvloer nog beter kunnen worden ontwikkeld. Hoe vaak heb je te maken met feedback geven en ontvangen, jouw rol binnen een team, communicatie met collega’s, jezelf presenteren? En hoe weinig heb je daar les of training in gehad tijdens je studie en daarna? Precies, daarom wil ik daar met Jong lerend een helpende hand in zijn.

Als jij jezelf nog beter leert kennen, als je weet wat je echt wilt, als je weet hoe jouw gedrag van (positieve) invloed kan zijn op jouw werkomgeving en thuis. Pas dàn kan je je ambities achterna, nog meer jezelf laten zien en laten horen en verder groeien. Daarvan ben ik overtuigd.

Alles wat ik met Jong lerend aanbied is voor iedereen die zichzelf wilt ontwikkelen en het beste uit zichzelf wilt halen. De workshops en coaching zijn laagdrempelig, informeel, effectief en transparant. Openheid, nieuwsgierigheid en eerlijkheid zijn aspecten die je altijd terug ziet komen tijdens de coachsessies en workshops.

Contactformulier

3 + 3 =