Selecteer een pagina

Workshop: “Doen wat jij echt wilt”

In deze workshop gaan we aan de slag met wat voor jou echt belangrijk is en wat jij wilt doen. Jouw doelen worden helder en je krijgt een dosis inspiratie om na de workshop zelf verder te gaan.

1-op-1 coaching

Herken jij een van de volgende vraagstukken en blijf je daar maar mee rondlopen? – wat kan ik? – waar krijg ik energie van? – wat is echt belangrijk voor mij? – hoe ga ik om met mijn irritante collega? – ik moet op mijn werk meer van mij laten horen, hoe doe ik dat? Coaching kan je helpen.

Online programma

Nog even geduld.. vanaf januari 2018 is het online programma beschikbaar. Je kunt dan zelf (eventueel met aanvulling van verdiepingssessies of intensieve coaching) aan de slag met doelgericht groeien. Wil je meer weten en op de hoogte blijven?