Selecteer een pagina

Over Daniëlle

Ik word enthousiast als ik anderen zie groeien. Ik gun jou ook jouw groei. Ontwikkelen en groeien kan op vele manieren. Ik richt mij hierop door middel van coaching, support en kennisoverdracht.

In de praktijk komt dit neer op videolessen met praktische tips en tricks, (online) 1-op-1 sparringssessies waarbij we kijken naar jouw vragen en daarmee aan de slag gaan, zodat je vooruit kan. Maar ook werk ik op afstand voor diverse bedrijven of voor een afgesproken aantal uren per week op kantoor.

Opleidingen
Tijdens mijn studies Organisatiewetenschappen en Marketing Management aan de Univeriteit van Tilburg heb ik veel geleerd over organisatiegedrag en consumentengedrag. Na het afronden van de masterstudie heb ik bij verschillende bedrijven gewerkt en ervaring opgedaan op het vlak van projectmanagement, personeelszaken en organisatieontwikkeling. Mijn kennis met betrekking tot personeelsmanagement en organisatieontwikkeling heb ik verdiept door een intensieve coachopleiding te volgen. De kennis en ervaring die ik daar heb opgedaan deel ik graag met anderen. Daarnaast heb ik veel praktische ervaring opgedaan als het gaat om online ondernemen sinds de lancering van mijn webshop met duurzaam speelgoed.

Er is meer naast het werk
Naast het ontwikkelen op de werkvloer en als zelfstandige heb ik mij tijdens mijn studie en naast mijn werk ook actief ingezet in verschillende vrijwilligersfuncties (o.a. bij de studievereniging, tennisvereniging en netwerkvereniging waar ik allen lid van was/ben). In deze functies kon ik mijn kwaliteiten inzetten en vaardigheden en social skills vergroten. De combinatie van werken en ‘vrijwilligerswerk’/actief lid zijn heb ik mij continue ontwikkeld en blijf ik leren.

Unieke combinatie
Mijn studies, werkervaring, ondernemerservaring en ervaringen buiten het werk om bij niet-commerciële organisaties geeft mij een unieke combinatie van kennis en inzichten. Ik zet dit graag in tijdens de 1-op-1 sessies, workshops en bedrijfsondersteuning.

Contactformulier

15 + 2 =