Selecteer een pagina

Hi,

Leuk dat je er bent!

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een nieuw logo, huisstijl en website! Maar voor dat zo ver is, wil ik je graag al meer vertellen over Jong Lerend en mijzelf.

Toen ik jong was zei ik al dat ik ondernemer wilde worden. In 2015 werd daarom Jong lerend opgericht. En dat was het. Een leuke, drukke baan hield mij nog tegen om echt te starten met ondernemen. Maar het bleef kriebelen. De ambitie om anderen kansen te geven op het vlak van persoonlijk ontwikkelen, blijven leren en groeien werd groter. Deze ambities en dromen zijn de laatste jaren steeds concreter geworden. Nu is het tijd om die ambities en dromen om te zetten in actie en om Jong lerend (en jou dus!) alle aandacht te geven.

Waarom Jong lerend? Ik wil anderen dat steuntje in de rug geven om in beweging te komen. Ik help je natuurlijk niet letterlijk om in beweging te komen, al is dat vaak wel een gevolg. En ook omdat sociale vaardigheden op de werkvloer nog beter ontwikkeld kunnen worden. Hoe vaak heb je te maken met feedback geven en ontvangen, jouw rol binnen een team, communicatie met collega’s, jezelf presenteren? En hoe weinig heb je daar les of training in gehad tijdens je studie en daarna? Precies, daarom wil ik ook daar met Jong lerend een helpende hand in zijn.

Als jij jezelf nog beter leert kennen, als je weet wat je echt wilt, als je weet hoe jouw gedrag van (positieve) invloed kan zijn op jouw werkomgeving en thuis. Pas dàn kan je je ambities achterna, nog meer jezelf laten zien en laten horen en verder groeien. Daar ben ik van overtuigd.

Ik word enthousiast als ik anderen zie groeien. Ik gun jou ook jouw groei. Ontwikkelen en groeien kan op vele manieren. Voor nu richt ik mij hier op door middel van coaching. Geen urenlange praatsessies. Wel krachtige oplossingsgerichte methodieken en trainings-vormen.

Alles wat ik met Jong lerend aanbied is voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen en het beste uit zichzelf wil halen. Mijn workshops en coaching (en alles wat nog volgt!) zijn laagdrempelig, informeel, effectief en transparant. Openheid, nieuwsgierigheid en eerlijkheid zijn aspecten die je altijd terug ziet komen tijdens de coachsessies en workshops.

Wil je meer weten? Bel of mail mij gerust met je vraag!

Kennismaken? Bel of mail mij!

Je kunt mij ook volgen op:

Facebook

Instagram

 

Tot snel!

Daniëlle

danielle@jong-lerend.nl / 06-1864 1563